Antikapitalismista ja kuntavaaleista

Kaikille on selvää, että nykyinen taloussysteemi on täysin kestämätön ihmisen ja luonnon kannalta.

Mitä tällöin tulisi tehdä? Uskonko, että demokraattisin keinoin voimme järjestäytyä kapitalistisia voimia vastaan. Minä en usko, että nykyinen parlamentaarinen demokraattinen järjestelmä oikeasti voi ratkoa ilmastonmuutosta enkä usko, että itse kuntavaaleissa voin itsestään ratkoa aikamme ongelmia taloussysteemissä.

Miksi olen siis ehdolla ja miksi vaikutan erinäköisissä vaaleissa vasemmistoliiton listoilla? Koska kuntavaalit/demokraattiset mitkä tahansa vaalit on joka tapauksessa viimeinen rauhanlinnakke, missä voi testailla neuvottelutaitojaan, järjestäytymisastettaan ja poliittista pelisilmää täysin rauhanomaisesti.

Minulle on ylipäätänsä hankalaa olla politiikko, kun luotan enemmänkin kansalaisvaikuttajan taitoihin ja kansalaistottelemattomuuteen. Häärin kokoajan sellasten ajatusten kimpussa, jotka toivottavasti rikkovat yhteiskunnan normin rajoja, muuttamaalla yhteiskuntaa vapaamaksi, demokraattisemmaksi, yhdenvertaisemmaksi ja työläisvallalle suotuisaksi.

Ilman järjestäytymistä, ilman toisia ihmisiä ja ilman yhdessä tekemistä nämä ajatukset jäävätkin vain ajatuksien tasolle. Meikä on koittanut tässä kypsytellä ajatusta lehdosta, jossa porukka kokoontuu yhdessä rauhassa miettimään, mitä paikallisesti voimme tehdä kapitalismille ja miten paikallisesti neuvottelemalla osapuolten kanssa voimme muuttaa meidän paikkaamme(tässä tapauksessa Jyväskylä) ekologisesti kestäväksi, oikeudenmukaiseksi ja työläisvallalle suotuisaksi. Kuntavaali 2021 Jyväskylässä koodini onkin lehto.

Pääset mukaan kolmesta eri paikasta itse lehtoon.

Discord
https://discord.gg/RrbnDkV

Whatsapp
https://chat.whatsapp.com/FOzsSrHwrJqHfZNqsf1YUR

Foorumi
http://bit.ly/lehto2020

Nämä kanavat noudattavat turvallisen tilan sääntöjä ja ovat lähtökohtaisesti antifasismin ja antirasismin kenttää. Anna ajatuksesi ja mielikuvituksesi lentää, kerro tulevaisuus skenaariosi ja kerro mitä meidän kannattaisi Jyväskylässä paikallisesti tehdä. Saa myös käsitellä valtiontason politikkaa ja kansainvälinen näkökulma on myös suosisteltavaa ellei pakollista.

Toivottavasti saamme yhdessä käytäntöä ja teoriaa, utopiaa ja toimintaa aikaseksi!

https://www.youtube.com/watch?v=yiyPCJYjNyI

– Miska (Mihail Seppälä)
Keski-Suomen vasemmistonuorten piirisihteeri
Liity jäseneksi

Tulevan vasemmiston hallituksen jäsen
Liity jäseneksi