Kiitos 23 kertaa!

Kiitän luottamuksestanne. Sain ääniä 23 kappaletta aluevaaleissa 2022.

Vaalithan eivät ole ainoa vaikuttamisen paikka maailman muutoksen tekoon.

Olen kuitenkin iloinen, että meidän omasta puolueesta pääsi vaikuttamisen paikoille Keski-Suomen hyvinvointialueelle 6 kappaletta erittäin päteviä ihmisiä. Heidän kauttaan onnistuu tuomaan varmasti yhteiskunnan epäkohtia esiin hyvinvointialueen päätöksenteon keskiöön.

Se, mikä jäi näissä aluevaaleissa mietityttämään on alhainen äänestysprosentti. Ei kuitenkaan niin, miten kuten Purra katkerana perussuomalaisten häviöstään TV:ssä kuulutti. Kyllähän se on kuitenkin niin, että demokratia toimiakseen vaatii kuitenkin enemmän ja tää työ jatkuu, ei ole itsestäänselvyys äänestyskäyttäytyminen ja heillä, jotka eivät äänestäneet on kuitenkin syynsä äänensä käyttämättä jättämiselle.

Minä olen sitä mieltä, että meidän on uskallettava tehdä politiikkaa, joka paremmin pureutuu politiikan tekemisen juuri syihin. Vasemmistolaisittain tämä tarkoittaa parempaa teorian tuntemusta sosialismin, anarkismin ja kommunismin traditioista, ennen kaikkea järjestäymistä kapitalismia ja fasismia vastaan, mitä ne on ne keinot, mitä historiassa vasemmistolaiset liikkeet ovat käyttäneet taistellessaan nälänhätää, kodittomuutta,ruttoja vastaan, puolustaakseen ihmisen perustarpeita ja mitä ne on ne uudet keinot, mitä täytyy ottaa huomioon näin ilmastonmuutoksen aikakautena?Mutta vielä kerran kiitos 23 kertaa!