Miehet sodan ja tuhon tiellä.

Näin kansainvälisten naistenpäivänä, koitan sanoittaa tuntemuksia maailman valtapolitiikasta.

Aluksi haluan sanoa Putnista, että hän on fasistinen johtaja ihan Z-liikkeen ja muiden tekojen myötä. Hän on oikeistolainen hahmo.
Sympatiani makaavat Venäjällä vasemmistolaisissa rauhanliikkeissä ja vasemmistolaisessa oppositiossa.

Mutta samanaikasesti käsitän myös geopoliittisen valtapolitiikan, joka on täysin oikeistolaisten hallussa ja oikeistolaisten pelikenttänä. Zelenzkyä ja Bideniä myöten, puhumattakaan Suomesta.

Se geopoliittinen valtapolitiikka näiden oikeistolaisen kahnauksessa kiteytyy NATO-kysymykseen ja laajemmin maailman OIKEISTOvoimien polarisaatioon.

Sodissa minulla sympatiat niiden ihmisten puolella, joilla ei ole osaa eikä arpaa tähän geopoliittiseen valtapeliin, vaan jotka koittavat puolustaa elämäänsä ja perustarpeitansa, elää ns. rauhassa omaa elämäänsä ja taistelevat elämän, rauhan, perustarpeiden puolesta.

Olen ajatellut lausetta, minua ei kiinnosta tuomitseminen, minua kiinnostaa se, että ihmisiä kuolee. Tässä ajatuksessa on paljon totuuden siementä.

Tämän kirjoitettua auki, puolueeni vasemmistolainen politiikka maailman tilanteessa näyttäytyy todella ristiriitaselta.

Varoitettiin EU:hun liittymisestä aikoinaan, miten kävi?
Varoitettiin NATO:oon liittymisestä aikoinaan, miten tulee käymään?

Tässä kaksi aparaattia, jotka ovat jälleen hyvin oikeistolaisia projekteja, toinen on jo osoittanut millainen kärsimyksien tie ihmisillä voi olla… ja nyt ei voi erotakkaan, koska vastuu on liian suuri ihmiselämästä. Vasemmistolaisten tehtävä ois varmistaa EU-projektista tulee viimeinen se luvattu sosiaalinen, ihmisoikeuksien eurooppa… mutta esim. NATO:sta ei saa millään vasemmistolaista projektia.

Tämä on itsekritiikissä hyvin tärkeää.

Ja siis on vasemmistossa hyviä puolija, en minä jatkais jäsenenä jos ei olisi. Tälläsen hallituskauden aikana on edes joku joka seisoo ihmisten takana. Mutta musta tuntuu, että ei ihan käsitetä, että tahtia määrää maailmanpolitiikassa ja Suomen politiikassa oikeistolainen polarisoituminen. Tähän oikeistolaiseen polarisoitumiseen jokaisen olisi syytä olla tarkanna lähteekö mukaan vai ei….