Oikeisto pelasi velkahysteria korttinsa

Oikeisto pelasi velkahysteria korttinsa ja on hukassa, mitä ne nyt tekee tolle fasismin viitekehykselle? Kun nähtävästi talouskuri on nyt se, mitä pitää tehdä, taloudellisesti heikomassa asemassa olevien kyykytys ja ay-liikkeen hajottaminen.

Tää hahmotelma on kokonaisuudessaan median ja oikeistohegemonian luoma narratiivi, Orposta ei tullut Suomen sankaria sit lopulta.

Mutta talousliberaalit, kun ottaisivat MMTstä kiinni. Niin vasemmistolaisille jäisi se todellinen kapitalismin kritiikki. Enitekseen tässä huolestuttaa, että vasemmiston tehtäväksi jää talousosaaminen ja ne ei edes pyri luomaan MMT:lle vaihtoehtoista talousteoriaa tai kokonaisvaltaisteoriaa,, overtonin ikkuna jää taas mitään sanomattomaksi vasemmiston kannalta.

Meidän vasemmiston pitää pystyä parempaan kuin vain lupauksia sosiaalisesta oikeudenmukaisuudesta ja ekologisesti kestävästä yhteiskunnasta, ku nää on jo donitsitaloudessa ja YKagenda30 kirjattu.

Ensinäkin meidän pitäis uskaltaa kyseenalaistaa esim. talouskasvu ja kysyä millainen osallisuus työläisellä on tulevaisuudessa; tälläin kieliposkella, käyttäisin 16 tuntia itsensä kehittämiseen heti, kun se olisi mahdollista ja antaisin automaation hoitaa loput.