Perussuomalaiset hallitusneuvotteluissa

Ehkä vasemmistolla olisi opittavaa fasisteilta, kuinka tarmokkaasti ne koittavat päästä ohi perustuslain ja ihmisoikeuksien.

Fasistit siis koittavat sanella tosissaan tahdin neuvotteluille ja viestivät äänestäjilleen, joka käänteessä, jos jokin ei onnistu, on se prosessin vika, ei heidän tai jonkun kansainvälisen sopimuksen vika, mutta ei heidän.

Vasemmiston pitäis _parantaa_ ihmisten elämää ohi perustuslain ja ihmisoikeuksien, ohi oikeusvaltion ja kansainvälisesti. Näyttää tietä, että näin kansaa kehitetään ja kansainvälisesti asettaa esimerkki, että oikeasti ihmisoikeudet toteutuisi esimerkiksi, vaikka perusturvan suhteen(translaki, alkuperäiskansojen oikeudet, pakolaisten oikeudet, alustatyöläisten oikeudet… jne ).

Vasemmiston tulisi oppia fasisteilta tää tekemisen meininki tai tuntuu, että näkemys(Utopia(esim. kommunismi, anarkokommunismi) ja jopa lähiutopia(sosialismi ja/tai jotkut demokraattisen sosialismin välimuodot) on kadonnut, kun uskotaan ikuiseen kompromissiin ja vesitetään tarpeelliset muutokset sitten kultaisen keskitien kompromisilla, jep ja itekkin syyllistyn, että pitäis kirkastaa viestiä tai viestinnässä onnistua paremmin… mutta ehkä voi olla, että kompromiseilla me vesitetään meidän muuten vahvaa viestiä kapitalismista vapaasta maailmasta, taloussysteemin vaihtamisesta, notta ihmiskunta ja koko elonkehä vois hengittää. Sit, että koitetaan saada joku ammattipoliitikon kehys; no siis katsastakaa perusuomalaisten galleria kansanedustajista.

Ja mites esimerkiksi antikapitalistinen kritiikki Suomen perustuslakia, EU-direktiivejä ja kaiken maailman markkinaehtoisia säädöksiä kohtaan. Juurilta se analyysi lähtee ja sitä mukaa sais näkemyksen takaisin vasemmistolle.